Appel-kaneelhavermout

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de appel en verwijder het klokhuis. Rasp de appel boven een ruime kom. Voeg de havermout toe (verhouding appel:havermout is ongeveer 40:60). Giet er nu melk over, zodanig dat het appel-havermoutmengsel verzadigd is met melk en er een klein laagje op blijft staan. Nu wat zoetstof naar smaak toevoegen en op 600 watt 3 minuten in de magnetron zetten. Daarna ongeveer een halve theelepel kaneel toevoegen, goed omroeren en smullen maar!

Appel-kaneelhavermout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept