Warme Havermoutkoekjes

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de krenten en/of rozijnen in een beker. Giet hieroverheen kokend water om de krenten/rozijnen te laten wellen (laat ongeveer 5 min. staan). Voeg het zelfrijzend bakmeel toe aan het mengsel van havermout en melk. Voeg daarna de suiker, het snufje kaneel en zout en de krenten en/of rozijnen toe. Meng alles goed door elkaar met een lepel. Het deeg moet redelijk stevig zijn (nog maar net vloeibaar). Bak de koekjes in de koekenpan bruin (met een beetje boter), schep per koekje ongeveer de inhoud van een pollepel in de pan. Je kunt ongeveer 3 koekjes tegelijk bakken.

Warme Havermoutkoekjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Havermoutkoekjes
65 min-
Bekijk recept
Havermoutkoekjes met rozemarijn
10 min Gebak
Bekijk recept
Schotse Havermoutkoekjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Havermoutkoekjes (EGA)
10-20 min -
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept