Garnaalpannetje Op Brabantse Wijze

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de witlof. Snijd het onderste, bittere deel uit de witlof en snipper het zeer fijn. Verdeel dit over 4 ingeboterde vuurvaste schaaltjes. Laat de room en de witte wijn tot 2/3 inkoken. Met peper en zout op smaak brengen. Voeg de garnalen toe en verdeel dit mengsel over de schaaltjes. Bestrooien met het gemalen kaasmengsel. Laat de schaaltjes 10 min bij een oven van 220? C gratineren.

Garnaalpannetje Op Brabantse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept