Gepocheerde Zalm Met Mosterdsaus

5
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De zalm: Leg de stukken zalm in de pan en laat tegen de kook ca. 8 minuten pocheren (de juiste tijd is afhankelijk van de dikte van de zalm). Laat de vis uit de pan op keukenpapier uitlekken. Voor de saus: Fruit de ui in het braadvet glazig en laat de knoflook kort meefruiten. Voeg de mosterd en de dragon toe. Blus af met de wijn of het appelsap en roer er de creme fraiche door. Breng de saus verder op smaak met wat zout en peper.

Gepocheerde Zalm Met Mosterdsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept