Pel de uien en snipper ze fijn. Verwijder het zwoerd en het kraakbeen van het spek en snijd het in blokjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in schijfjes. Smelt een nootje boter en stoof her het spek, de champignons en de uien circa 2 minuten in. Voeg er vervolgens de witte wijn, de room en de melk bij. Laat de saus ca. 10 minuten inkoken tot ze mooi gebonden is.Breng ze op smaak met de gehakte dragon, peper en zout. Maak de spinazie schoon en verwijder de harde nerven. Was ze enkele malen in ruim water en laat ze vervolgens uitlekken. Smelt een beetje boter en stoof er de spinazie ca. 2 minuten in. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.Breng 1 liter water aan de kook en voeg er wat zout en azijn aan toe.Breek elk ei in een koffiekopje en laat ze vervolgens een voor een in het water glijden. Laat de eieren ca. 4 minuten, net onder het kookpunt, pocheren. Verdeel de spinazie over 4 borden en schep er de gepocheerde eieren op.Lepel er de saus over en versier met een takje dragon.
Gepocheerd Ei Met Dragonsaus is een recept van Smulweb.nl