Witlof Met Geitenkaassaus

3
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Witlof wassen en in lengte doorsnijden, kernen verwijderen.
- Het bouillontablet oplossen in ca. 0,5 liter kokend water, de witlof hierin ca. 5 minuten koken.
- Witlof laten uitlekken en 1 dl. van het nat bewaren.
- Boter in de koekepan verhitten en de marmelade toevoegen, dan de witlof ca. 4 minuten hierin bakken (sauteren).
- Bieslook wassen en fijn knippen.
- Bouillon verwarmen en de slagroom, geitenkaas en de bieslook erdoorheen roeren, op smaak brengen met peper en zout.
- De saus binden met de allesbinder.

Witlof Met Geitenkaassaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gekonfijt taartje met tomaten en verse geitenkaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met rode wijn-geitenkaassaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met geitenkaassaus en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaassaus Met Champignons
10-20 min -
Bekijk recept

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept