Gestoomde Andijvie Met Appel En Pindasaus

2
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in de stoompan of grote pan water aan de kook. Schil de appels en snij ze in blokjes. Doe de andijvie met de appel in het stoommandje of zeef en hang deze in de pan. Het stoommandje of de zeef mag het water niet raken. Plaats het deksel op de pan en stoom de andijvie met appel in ongeveer 10 minuten beetgaar. Maak inmiddels de pindasaus volgens de gebruiksaanwijzing op het potje of zakje. Doe de andijvie met appel over in een schaal en schenk een deel van de saus erover. Geef de rest van de saus er apart bij.

Gestoomde Andijvie Met Appel En Pindasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept