Stoofperen In Rode Vruchtensap Van Appelsientje

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pan op het vuur, doe 3/4 van het pak appelsientje \"rode vruchten\" in de pan en warm dit op. In de tussentijd voegt men toe de kaneelstokjes en eventueel naar smaak een beetje suiker, maar houd rekening mee dat het al super zoet is door de vruchtensap. Voor effect nog een klein beetje kaneel poeder erbij. Doe dan de stoofperen erbij en stoof ze (op een laag pitje) met deksel tot ze lekker zacht zijn en dat je ze inprincipe met een vork niet meer uit een pan kan halen omdat ze super zacht zijn. Na 45 - 60 minuten klaar. Doe kleinbeetje bindmiddel erbij (2-3theelepels) en roer voorichtig in de pan en klaar is Kees! Nu heb je stoofperen die mierenzoet zijn met een verrassende smaak van andere rode vruchten, de peren zijn rood en je hebt nogs een lekker stevig sausje erbij om van te smullen!! (owja, ook nogs alcohol vrij, maar niet geschikt voor diabetes)

Stoofperen In Rode Vruchtensap Van Appelsientje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gazpacho
5 min
Bekijk recept
Pittig appelsientje
0 min
Bekijk recept
Rini's witloofrolletjes met zalm
0 min
Bekijk recept
Nectarine-Tiramisu
0 min
Bekijk recept

Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Peer met amandelschaafsel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept