Zoek
Roergebakken Witlof Met Tijm En Port
4
10-20 min -
Smulweb.nl
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 a 8 stronkjes witlof
2 el olijfolie
1 theelepel verse tijmblaadjes
zout en peper naar smaak
evt. 1 t zeer fijngesneden knoflook
1 klein borrelglaasje rode
Bereiding
Olie in wok verhitten. Lof toevoegen en goed wokken. Tijm, peper, zout, knoflook en port toevoegen en nog even laten wokken tot de witlof iets meer dan beetgaar is.
Roergebakken Witlof Met Tijm En Port is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept