Chocoladetaart Met Peren

0
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem een springvorm van 20 cm. doorsnede, bekleed hem met bakpapier en vet de randen in. Week de amaretti 's in de likeur 20 min. Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron. Roer van het vuur af de boter en de doiers erdoor. Laat het mengsel daarna afkoelen. Klop de slagroom half stijf en spatel dit dan door het chocomengsel. Leg om en om lagen geweekte amaretti en chocomengsel en sluit af met chocomengsel. Laat de taart nu ruim 5 uur opstijven in de koelkast. Bestrooi vlak voor het opdienen met poedersuiker en cacao mengsel. Leg daarna als laatste de peer parten bovenop (zie foto)

Chocoladetaart Met Peren is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur- Nagerecht
Bekijk recept