Rijstbavarois Met Pruimen En Wijnsaus

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de rijst iets afkoelen en spatel dan de slagroom erdoor. Vet hierna de vorm in met olie en schep de bavarois erin. Zet deze ruim 3 uur in de koelkast. Stort de rijstbavarois op een schaal en leg de pruimen er omheen.

Rijstbavarois Met Pruimen En Wijnsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rijstbavarois met pruimen
Bekijk recept
Rijstbavarois met pruimen
Bekijk recept