Stracciatella-ijs Met Bitterkoekjes En Kersen

2
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spatel de chocoladestukjes, koekkruimels, losgeklopte yoghurt en amandellikeur door de slagroom. Schep het mengsel in een diepvriesdoos. Strijk de bovenkant glad en laat het mengsel minimaal 3 uur bevriezen. Verwarm de kersen met het sap. Bind het sap met allesbinder dat is aangelengd met sap.

Stracciatella-ijs Met Bitterkoekjes En Kersen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Gekleurde ijswafel
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Belgische wafels met ijs
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Stracciatellataart met espressosaus
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik-stracciatella panna cotta
20 min Nagerecht
Bekijk recept