Roer de custard- en kokosmelkpoeder en de suiker door elkaar; roer het mengsel met wat melk tot een glad papje. Breng de rest van de melk met de helft van de slagroom aan de kook en schenk al roerende het custardmengsel erbij; laat de vla al roerende ca 2 min. zachtjes koken tot hij glad en gebonden is. Laat de vla iets afkoelen. Breek de bitterkoekjes in stukken en leg ze in een glazen schaal (inhoud 1 l); besprenkel de koekjes met de helft van de rum, schenk de helft van de vla erover en bedek de vla met cake. Besprenkel de cake met de rest van de rum. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukjes; verdeel de mango over de cake en schenk het vruchtensap erover. Bedek het geheel met de rest van de vla en zet de trifle minstens 5 uur afgedekt in de koelkast, zodat de smaken goed kunnen intrekken. Klop de rest van de slagroom met de suiker dik vloeibaar en schenk het over de trifle.