Rabarber Met Schuimkop

2
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de rabarberstengels, schil ze en snijd ze in stukjes. Zet die met een klein bodempje water en de helft van de suiker op. Kook ze in 10 minuten tot moes. Roer er eens goed met een houten lepel door, roer er de rest van de suiker door en de eierdooier. Schep de moes over in een ovenvaste schotel. Klop - au bain marie - het eiwit met de suiker zeer stijf en taai. Leg dit op de rabarbermoes en schuif dan de schotel bovenin een hete oven. Laat het eiwitschuim lichtbruin worden.

Rabarber Met Schuimkop is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cappuccinosoepje naar keuze
min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rabarber Met Schuimkop
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Nederland:Kersenrijst Met Schuimkop
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruit Met Schuimkop
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept