Stoofperen De Luxe

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de stoofperen rechtop in een pan. Doe de kruiderijen erbij, giet de bosbessensap erop en vul aan met rode wijn totdat de peren 3/4 onder staan. Breng langzaam tot bijna tegen de kook aan en laat ze zo ca.1,5 uur zachtjes stoven. Verwijder de peren voorzichtig uit de pan en zet ze in een schaal. Zeef het stoofvocht en bindt het desgewenst met een beetje aardappelmeel. Giet het sap over de peren en laat koud worden.

Stoofperen De Luxe is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Peer met amandelschaafsel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept