Witlof-Garnalenbootjes Met Salsa Verde

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de ansjovisfilets heel klein.Meng er de kappertjes,basilicum en peterselie door.Pel de knoflook en pers hem er boven uit. Meng de olijfolie erdoor en breng de salsa verde op smaak met peper. Meng de blokjes tomaat en de garnalen door elkaar. Schep hiervan wat op elk blaadje witlof en schep er een beetje salsa verde op.

Witlof-Garnalenbootjes Met Salsa Verde is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salsa verde
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Krielaardappels met salsa verde
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met salsa verde
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept