Tomaten In Roomsaus

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Boter en olie verhitten. Hierin hele sjalotten en knoflook in ca. 10 minuten glazig bakken. Rode peper 3 minuten meebakken. Bouillon en wijn erbij schenken en op hoog vuur tot helft laten inkoken. Slagroom erdoor roeren en nog ca. 10 minuten laten inkoken tot cremige saus. Op smaak brengen met zout en cayennepeper. Basilicum door saus roeren. Oven voorverwarmen op 220 graden. Tomaten met ronde kant naar boven in ovenschaal zetten. Saus erover schenken. Pecorino over tomaten strooien. In midden van oven in ca. 20 minuten bakken.

Tomaten In Roomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept