Verhit de olie in een pan en voeg ui, knoflook, worte en tomaten toe. Laat op een laag vuur gedurende een 10 minuutjes bakken. Voeg daarna al het vlees toe en bak het rul in ongeveer 10 min. Doe de boter (25 g) en room erbij en laat 10 min. pruttelen. Laat dit mengsel afkoelen. Verwarm de oven voor op 190 ?. Smelt de boter (50 g) in een pan, voeg de bloem toe en verhit dit al roerend 2 min. Giet beetje per beetje de melk erbij en roer stevig. Breng de saus aan de kook tot hij dik is. Voeg nootmuskaat naar smaak toe, evenals zout en peper. Schep wat van de saus in een ovenschaal. Vul de pijpjes met het vleesmengsel en leg ze naast elkaar in de schaal. Schep de rest van de witte saus erover en bestrooi met kaas. Bak dit gerecht ongeveer 40 min of tot de pijpjes zacht zijn (prikken met vork). Voor opdienen 10 min. laten staan.
Cannelloni Met Gemengd Vlees is een recept van Smulweb.nl