Lauwe Salade Van Capelli D'Angelo, Scampi'S En Komkommer

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De komkommer met behulp van een broodsnijmachine of een kaasschaaf zeer dun snijden en in grote cirkels op de borden schikken. De scampi′s in de lengte in twee snijden, kruiden met peper en zout en cayenne en aanbakken in neutraal olijfolie. Gezouten water aan de kook brengen en de capelli d′angelo hooguit twee minuten koken. De deegwaren tijdens het koken met een vork losroeren. Het engelenhaar onder koud water afspoelen en laten uitlekken. De deegwaren met een scheut limoenolie kort opwarmen en kruiden met peper en zout.

Lauwe Salade Van Capelli D'Angelo, Scampi'S En Komkommer is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Thomasina Miers' groene rijst
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept