Napolitaanse Bloemkool

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de bloemkool gaar en spoel ze af met kuod water. Verhit de olie in de koekepan. Bak de ui tot deze glazig ziet. Voeg de tomaten, olijven, kappertjes en suiker toe en laat het mengsel een paar minuten sudderen. Eventueel op smaak brengen met zout en peper. Schep de bloemkool door de saus en dien direkt op. Het gerecht kan ook een dag van te voren klaargemaakt worden en vlak voor het opdienen worden opgewarmd.

Napolitaanse Bloemkool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gino D'Acampos Napolitaanse pasta met drie-bonensaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastiera Napoletana (Napolitaanse paastaart)
45 min Gebak
Bekijk recept
Lasagne Napolitana met saucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met Napolitaanse groentesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept