Toscaanse Andijvie

2
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de andijvie en snijd hem in stukken van 2-3 cm. laat de andijvie goed uitlekken. laat de andijvi op een hoog vuur slinken in ca. 5 min. en schep de groente regelmatig om. laat de andijvie op een laag vuur verder gaar worden. doe de andijvie over in een vergiet en druk het vocht uit de groente. doe de groente samen met de smeerkaas en ruim versgemalen peper weer terug in de pan en laat de kaas smelten.

Toscaanse Andijvie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto met carré
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept