Laat het deeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Doe de stukjes appel en banaan in een kom en meng de suiker en het citroensap erdoor. Bestrijk eerst met een kwastje de taartvorm dun met de boter. Sprei een velletje deeg uit en bestrijk dit met boter. Leg het velletje met de boterkant naar onderen in de vorm en laat het deeg overhangen. Bestrijk het deeg nu weer met boter. Spreid weer een velletje deeg uit, bestrijk dit met boter en leg dit met de boterkant naar boven dwars op het eerste velletje. Bestrijk zo ook de andere velletjes deeg met boter en leg ze dwars op elkaar in de vorm. Schep de appel-banaanvulling in de vorm. Vouw nu het deeg luchtig over de vulling en bestrijk de bovenkant voorzichtig met de rest van de gesmolten boter. Bak het taartje in het midden van de oven in ca. 25 minuten goudbruin en gaar.
Knisperend Appel-banaan-taartje is een recept van Smulweb.nl