Vistaartje

8
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de visbouillon aan de kook. stoom de vis in 5 min. gaar in een stoommandje. Haal het mandje weg. Voeg tomatenpuree en koffiemelk toe aan de bouillon. Breng aan de kook en bind met ma?zena. Voeg de garnalen en de in stukjes gesneden schelvis toe. Breng verder op smaak met peper en cayennepeper. Vul de deegbakjes met het vismengsel. Strooi bovenop gemalen emmentaler en plaats gedurende 5 min. in een voorverwarmde oven van 200 ?C.

Vistaartje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Noors Vistaartje
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vistaartje Van Bladerdeeg Met Tomaat En Kaas
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Noors Vistaartje
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vistaartje Van Bladerdeeg Met Tomaat En Kaas
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept