Blanc Manger Kerstpudding

8
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verkruimel de bitterkoekjes in de melk en voeg de suiker toe. Breng de melk onder voortdurend roeren langzaam aan de kook totdat de bitterkoekjes helemaal uit elkaar zijn gevallen. Week ondertussen de gelatine in een bakje lauw water. Neem de pan van het vuur en voeg de gelatine onder goed roeren toe. Zeef vervolgens het mengsel om dikke stukjes bitterkoekjes en evt klontjes gelatine te verwijderen. Laat het mengsel afkoelen of koel het door de pan in een bak met water te zetten. klop ondertussen de slagroom met de vanille suiker totdat deze stijf is. Als het mengsel is afgekoeld kan de slagroom beetje bij beetje eronder geroerd worden. Goed onder elkaar roeren en vervolgens in een stortvorm gieten en stijf laten worden.

Blanc Manger Kerstpudding is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kerstpudding Met Bananen
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
KERSTPUDDING
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Kerstpudding
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Engelse Kerstpudding
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept