Tompouces Met Magor

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de plakjes bladerdeeg. Bestrijk ze met de losgeklopte eidooier, besrooi ze met sesamzaad en grof gemalen peper en bak ze in een voorverwarmde oven (200?C) in ca. 15 minuten goudbruin en gaar. Snijd de magor in reepjes en haal de blaadjes basilicum van de steeltjes. Splits de plakjes bladerdeeg door voorzichtig de bovenkanten eraf te snijden. Verdeel de sla, de rauwe ham en de magor over de bladerdeegbodempjes. Verhit de olie en bak hierin de basilicum in ca. 1 minuut knapperig ()of gebruik de magnetron;zie tip). Schep de olie met de blaadjes over de kaas en leg de bladerdeegkapjes erop. Serveer de tompouces direct.

Tompouces Met Magor is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met spinazie en magor
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met champignons en pijnboompitten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met spinaziepasta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filodeegtompouces met spinazie en rozijnen 8 tompouces
30 min-
Bekijk recept
Tompouces met pesto di olive
Bekijk recept
Tompouce Van Perziken
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kletskop tompoucen met frambozenroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept