Tagiatelle Met Asperges En Gerookte Zalm

3
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tagiatelle volgens instructie gaar. Doe in een grote sauspan de boter en maak samen met de bloem een roux. Voeg daaraantoe het aspergekookvocht en de scheut sherry, laat een paar minuutjes zachtjes koken. (Als het te dik wordt kan je altijd meer kookvocht toevoegen.) Doe daarna de tomatenblokjes erin samen met de verse kruiden, roer de creme fraiche erdoorheen. Voeg de aspergestukjes toe, zo ook de worchestershire saus en ketchup, breng op smaak met versgemalen peper en zout. Doe als laatste de in stukjes gesnede zalm erbij. Zorg dat deze nog een beetje rauw blijft. Doe deze rijk gevulde saus over de pasta: eet smakelijk.

Tagiatelle Met Asperges En Gerookte Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Zalmfilet met saffraansaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagiatelle met zalm in roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagiatelle met spinazie
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagiatelle Met Kip-kaassaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept