PERENTAART MET KRUIMELBODEM

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij ze in schijfjes. Bestrooi de peerschijfjes met basterdsuiker en kaneel en doe ze in een pan met het citroensap en de twee eetlepels water. Kook de peerschijfjes gedurende 5 minuten. Vet een bakvorm van 20 cm. doorsnee in met boter of margarine. Maak een samenhangend kruimeldeeg van de poedersuiker, bloem, boter of margarine en 2 eetlepels ijskoud water en bekleed de bakvorm met het deeg. Leg de gekookte peerschijfjes op het deeg. Bak de taart in het midden van de oven in 50 minuten gaar. (op 170 graden C.)

PERENTAART MET KRUIMELBODEM is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kwarktaart met aardbeien
35 min Gebak
Bekijk recept
Roomkwarktaart met cranberrytopping
25 min Gebak
Bekijk recept
Arie’s pompoen-cheesecake
15 min-
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Speculaas-kruimelbodem
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min Gebak
Bekijk recept