We beginnen met de zuurkool,spoel de zuurkool in de vergiet af met warm water,even goed uit laten lekken,en dan kan de zurkool in de stoofpan,daarna pak je het koffie zakje en daar doe je die peper,zout,kruidnagel,laurierblaadjes in en bind je dicht met het touwtje.vervolgens leg je die in het midden van de zuurkool en je doet er nog een klein laagje water bij(tot de bodem is bedekt).dan pak de plastic folie en je dekt de bovenkant helemaal af stuk of 5 x,moet echt goed af gedekt zijn,vervolgens zet je de stoofpan op het vuur en laat je dat op een klein pitje zo,n 3 a 4,5 uur stoven.dan pak je de dorade erbij,leg ze op de snijplank,leg ze met het vel naar boven toe,strooi zout over het vel heen,en bak op de huid(vel) tot ze knapperig zijn,schuif ze nog 2 a 3 minuten in de oven van 175 graden,dan zijn die ook gaar,onder tussen is de zuurkool klaar en staat het plastic als het goed is bol,als je het plastic verwijderd,pas op de stoomwolk,de zuurkool ruikt nu helemaal naar de kruidenzakje wat er in heeft gelegen,pak een diep bord,leg als eerst wat zuurkool in het bord vervolgens de dorade bovenop,citroentje en een takje dille,en dan is de dorade met zuurkool klaar,smakelijk eten,gr mike26