Gebakken Griesmeelpunten Met Chocoladesaus

2
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Griesmeel in 8 punten snijden en door het meel wentelen. - In een koekenpan zonnebloemolie verhitten - Griesmeelpunten in ongeveer 4 minuten goudbruin en gaar bakken, halverwege keren. - Chocodessert in magnetron in een minuut opwarmen. - Schenk de chocodessert over de griesmeelpunten.

Gebakken Griesmeelpunten Met Chocoladesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-espressotaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Dame blanche
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladedip met aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleine tortilla’s met peren en chocoladesaus
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept