Loempia Met Appel, Rozijnen En Peperkoek Met Kaneelroom

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Bak de appel- en peperkoekblokjes aan in een klontje boter, strooi er ook de rozijnen over en 2 eetlepels suiker. -Bak de appeltjes mooi bruin en gaar.
- Leg de loempia vellen open en bestrijk de randen van de vellen met honing. -Hierdoor kunnen we de loempia's mooi dichtplooien.
- Vul nu de vellen met enkele lepels van onze appel mix en plooi ze mooi dicht in de vorm van een loempia.
- Leg de loempia's op een boterpapier in de oven en bak hem krokant op 180 graden.
- Klop de room samen met de rest van de suiker en de kaneel tot slagroom.

Loempia Met Appel, Rozijnen En Peperkoek Met Kaneelroom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Stoltaartjes met blauwe bessen en kaneelroom
30 min-
Bekijk recept
Boerenjongens slagroomvlaai
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Loempia met sint-jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witte chocolade-ijs met chocoladeloempia
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Sesambol gehakt & zoete pannenkoek
10 min
Bekijk recept
Knapperige visloempia's
25 min-
Bekijk recept