Griekse Yoghurtmousse Met Karamel En Citrusfruit

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de gelatine in water. Smelt de suiker al roerend met een vork op laag vuur tot een blonde karamel. Voeg citrusrasp toe en neem na 30 seconden de pan van het vuur. Voeg 100 ml slagroom toe en blijf met een garde op zacht vuur roeren tot een egale massa ontstaat. Giet de karamelroom in een kom en roer de gelatine erdoor. Klop de rest van de slagroom met poedersuiker en zout stijf. Spatel de slagroom en de yoghurt door de afgekoelde en licht vloeibare karamelroom. Laat de mousse afgedekt 3 uur in de koelkast opstijven. Snijd de partjes sinaasappel tussen de vliezen uit en serveer de mousse met sinaasappelsap en partjes ernaast.

Griekse Yoghurtmousse Met Karamel En Citrusfruit is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zalm met friszure citrussalsa
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citrussalade met romige vanilleyoghurt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Proeverij van citrusfruit
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemarineerd citrusfruit
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept