Zeef het bakmeel in een kom en schep het griesmeel er zo luchtig moge- lijk door. Roer de boter zacht en klop er een voor een de eierdooiers door. Voeg de suiker en de citoenrasp toe en blijf kloppen tot een luchtig mengsel is verkregen. Klop in een andere kom de eiwitten stijf. Bestrijk de wanden en de bodem van een taartvorm met boter. Schep het mengsel van bakmeel en griesmeel zo luchtig mogelijk door het eirdooiermengsel en spatel er daarna de eiwitten en de amandelen door. Doe het geheel over in de vorm. Strijk het oppervlak glad af. Bak de taart op het rooster iets onder het midden in een voorverwarmde oven (175 graden C); reken op een baktijd van 55 tot 60 minuten. Maak intussen de honing warm en voeg, vlak voor het gebruik, citroensap en 1 eetlepel water toe. Stort de taart op een taartrooster en schenk het hete honingmengsel er langzaam over. Laat de taart koud worden en verdeel hem in stukken. Opmerking: Griesmeel kunt u eventueel door zelfrijzend bakmeel vervangen. Dit resulteert in een luchtigere taart.