Roompudding Met Warme Kersensaus

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Puddingvorm met koud water afspoelen. Slagroom door bijna afgekoelde rijstepap spatelen en mengsel in vorm scheppen. Rijstpudding in koelkast in 2 a 3 uur laten opstijven. Rijst losmaken van rand van vorm. Schaal op vorm leggen, samen keren en pudding uit vorm laten glijden. In kleine pan kersen met vocht en kaneel aan de kook brengen. Wodka toevoegen. In kopje aardappelmeel met 3 eetlepels water gladroeren en al roerend aan kersenvocht toevoegen. Blijven roeren tot vocht licht gebonden is. Warme saus over of naast de pudding scheppen.

Roompudding Met Warme Kersensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaneelrijst met kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeeggebakje met chocolademousse
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Drumsticks met zwarte kersen en puree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roompudding uit Piemonte
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bitterkoekjespudding met espressosiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandel-roompudding Met Chocolade
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Amandel-roompudding Met Chocolade
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept