Rozijnentaart

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef de bloem met de bakpoeder, de kaneel, het nagelgruis en het zout in een kom. Roer de suiker en de gesmolten boter door het bloemmengsel. Klop de eieren met een mixer of een garde luchtig. Roer de geklopte eieren en de melk door het bloemmengsel tot een luchtig deeg is ontstaan. Roer de rozijnen door het deeg. Doe het deeg in een beboterde springvorm met een diameter van ca. 25 cm. Bak de rozijnentaart ca. 45 minuten in een op 175 graden C voorverwarmde oven. Laat de taart afkoelen.

Rozijnentaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rabarber-rozijnentaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Mon Chou Rozijnentaart
30-60 min -
Bekijk recept
MON CHOU-ROZIJNENTAART
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Rabarber-rozijnentaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Mon Chou Rozijnentaart
30-60 min -
Bekijk recept
MON CHOU-ROZIJNENTAART
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept