Bavarois

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe er het citroensap bij, knijp de gelatine uit en los deze op in het warme eimengsel. Laat het eimengsel nu afkoelen door de kom in koud water te zetten. Klop de slagroom stijf en klop in een andere kom de eiwitten stijf. Schenk nu het afgekoelde eimengsel door de slagroom. Schep er nu voorzichtig de stijfgeslagen eiwitten door. Doe dit in een, met koud water omgespoelde, puddingvorm of gebruik vier kleine vormen of glazen. Laat dit minstens 2 uur in de koelkast opstijven. Dompel de puddingvorm even in heet water, de pudding laat dan makkelijk los uit de vorm.

Bavarois is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Bessenbavarois
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tuinerwtenbavarois
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Bessenbavarois
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tuinerwtenbavarois
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept