2 Meng kaneel en suiker en bestrooi bladerdeeg gul met mengsel.
3 Steek rondjes uit bladerdeeg zo groot als de onderkant van de peren.
4 Snij van bladerdeeg 12 blaadjes en snij van rest 1 cm brede stroken. De aren op blaadjes verkrijgt jij door ondiepe keepjes op blaarvormen te maken met een scherp groentemesje.
5 Was ongeschilde peren en droog ze goed af.
6 Kwast peren dun in met eiwit en zet ze op bladerdeeg rondje en druk stevig tegen vruchten aan.
7 Omwikkel peren volledig met bladerdeeg stroken met de suiker en kaneel kant naar binnen.
8 Klop ei los en kwast bladerdeeg twee maal met ei in. (ik roer altijd een klein beetje koffiemelk door ei voor kloppen)
9 Plak met overgebleven eiwit 2 blaadjes boven aan elk peer. Kwast die ook in met ei. 1
0 Bak peren voor 20-30 min. bij 200*C tot goudbruin. 1
1 Bestrooi peren met overgebleven kaneel/suikermengsel.