BROODPUDDING MET SCHUIMGEBAK BOVENLAAG

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smeer snijden brood met boter en abrikozenjam en snijd elk snij brood in 4 driehoekjes.
  • 2 Vet een ovenschaal in met boter en verdeel driehoekjes brood over ovenschaal tot gelijk met de bovenrand van ovenschaal.
  • 3 Verdeel citroenraspt en erna de rozijnen en kokos over brood.
  • 4 Meng de eiergeel, vanilla geursel, suiker en melk goed en verdeel over brood.
  • 5 Laat dit even staan totdat de brood doorweek is en zacht.
  • 6 Plaats deze ovenschaal in een groter schaal en voeg net zoveel water erbij dat de water tot bijna aan de rand komen van de broodpudding schaal.
  • 7 Bak pudding nu voor twintig minuten a bain-marie bij 180*C.
  • 8 Klopt eiwitten tot zachte pieken berijkt is met poedersuiker.
  • 9 Haal broodpudding uit oven en verdeel schuimpjes mengsel erover. 1
  • 0 Bak pudding verder voor vijftien tot twintig minuten tot schuimlaag is gestold en licht goudbruin is.

BROODPUDDING MET SCHUIMGEBAK BOVENLAAG is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Bearnaisesaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers chocobombe
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolate Fudge Cake
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Broodpudding met appel
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade broodpudding
35 min
Bekijk recept
Broodpudding met abrikozen
15 min Nagerecht
Bekijk recept