Weense Kirschenscharrn

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-smelt 60 g boter en doe de helft van het beslag in de pan -laat 3 min zacht lichtbruin worden -keer de koek en ook de andere kant 3 min bakken -met de hulp van 2 vorken de kersekoek verdelen in stukken, die in een keer opgehapt kunnen worden (warm houden) -de tweede helft op dezelfde wijze bereiden -meng kaneel en suiker en strooi dit over de warme Schmarrn

Weense Kirschenscharrn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Tagliatelle van groenten met sinaasappel en worst
Lunchgerecht
Bekijk recept
Weense chocolademelk
10 min
Bekijk recept
Weense rode kool met Wienerschnitzel
30 min-
Bekijk recept
Weense Tafelspitz
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept