Verwarm de oven voor op 140 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Klop de eiwitten goed stijf. Klop geleidelijk de suiker erdoor tot er een stijf glanzend schuim ontstaat. Strooi de tarwebloem erover en spatel dit met de azijn en de vanille door het mengsel. Strijk de schuimige massa op de cirkel op het bakpapier met een cirkelvormige beweging. Bak de ronde vorm 1 1/4 uur in de oven, of tot het schuim knapperig is en goudbruin. Zet de oven uit, maar laat hem dicht tot de schuimvorm in 1-2 uur is afgekoeld. Haal voorzichtig het papier onder de vorm vandaan en leg hem op een serveerschaal. Klop de room in een grote kom tot zachte pieken. Spatel de creme fraiche erdoor en schep het mengsel in het midden van de schuimvorm. Leg hierop de frambozen en de bosbessn en decoreer met de munttakjes. Bestrooi het geheel met poedersuiker.