Zoek
Paschka
4
10-20 min -
Smulweb.nl
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Kersen op sap,amaretto,amandelschilfers,2eieren,250 g mascarpone,125 g slagroom,6eetlepels fijne suiker,2 eetlepels geraspte kokos Voorbereiding Laat 4 eetlepels kersen op sap uitlekken en dan een paar uur marineren in 4 eetlepels amaretto.Laat ze weer uitlekken en bewaar de amaretto.Rooster 2 eetlepels amandelschilfers goudbruin in een pan met antikleeflaag.Splits 2 eieren,klop de eiwitten stijf met een snijfje zout.Vermeng de mascarpone met de slagroom,de eidooiers en de suiker. Bereidingswijze Doe er 2 eetlepels geraspte kokos,de kersen en de amaretto bij.
Spatel de eiwitten luchtig door de creme
Verdeel over 4 kommetjes.Werk af met geroosterde amandelschilfers,een kers en een plukje citroenmelisse
Zet minstens 2 uur in de koe
Bereiding
Doe er 2 eetlepels geraspte kokos,de kersen en de amaretto bij. Spatel de eiwitten luchtig door de creme Verdeel over 4 kommetjes.Werk af met geroosterde amandelschilfers,een kers en een plukje citroenmelisse Zet minstens 2 uur in de koelkast
Paschka is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Roomkaaspudding (paschka)
20-30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Roomkaaspudding (paschka)
20-30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Paschka
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Roomkaaspudding (paschka)
20-30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Roomkaaspudding (paschka)
20-30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Paschka
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept