Zoek
Bosbessen Uit Zwitserland
4
0-10 min -
Smulweb.nl
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
-600 g bosbessen
-8 eetlepels witte rum (Bacardi)
-140 g witte basterdsuiker
GARNERING:
-1/4 l slagroom
-poedersuiker naar smaak
-1/2 pakje vanillesuiker Voorbereiding -was de bessen snel onder de koude kraan en laat ze uitlekken Bereidingswijze -doe de bosbessen in een kom
-bedruppel met de rum
-meng vanillesuiker met de witte basterdsuiker en schep door de vruchten
-afgedekt 60 min laten intrekken op een koele plaats Serveertips -verdeel de bessen over 4 coupes
-spuit er een rozet slagroom op (die gezoet werd met vanille en poedersuiker
-steek er een ijswafelt
Bereiding
-doe de bosbessen in een kom -bedruppel met de rum -meng vanillesuiker met de witte basterdsuiker en schep door de vruchten -afgedekt 60 min laten intrekken op een koele plaats
Bosbessen Uit Zwitserland is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Asperges met kaas uit Zwitserland
0 min
Bekijk recept
Gebakken Kaas Uit Zwitserland
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Rueblitorte Uit Zwitserland
30-60 min -
Bekijk recept
Worteltaart, Zoals In Zwitserland
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Fondue Savoyarde
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt met bosbessen
10 min
Gebak
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept