Notenpralines

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de suiker met het water in een pannetje met een dikke bodem en laat op middelhoog vuur zonder te roeren smelten. Laat de karamel goudbruin kleuren. Let goed op, want de suiker verbrandt snel. Vet intussen een velletje bakpapier in met olie. Hak de noten grof. Neem de pan van het vuur en houd de bodem een paar tellen in koud water om het kookproces te stoppen. Schep de noten door de karamel en schep goed om tot ze rondom met de karamel zijn bedekt. Schep kleine hoopjes van de notenkaramel op het bakpapier en druk ze met een lepel plat. Laat de pralines opstijven en maak ze los van het papier.

Notenpralines is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Notenpralines
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Notenpralines
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept