Omgekeerde Rabarbertaart

8
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De oven voorverwarmen op 200 graden. Het werkvlak bestuiven met bloem en het deeg uitrollen tot een ronde lap van ca. 26 cm. De deeglap over de rabarber leggen en aan de rand voorzichtig naar de bodem drukken. In het midden van de oven de taart in ca 20 min goudbruin en gaar bakken. Een platte schaal op de vorm leggen. Samen keren en de taart op de schaal laten glijden. Deze taart is lauwwarm het lekkerst. Een bolletje vanille-roomijs smeekt er heerlijk bij.

Omgekeerde Rabarbertaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept
Rabarbertaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse rabarbertaart
20 min -
Bekijk recept
Rabarbertaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Cakespookjes
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rabarbercake met lemoncurdcrème
25 min Gebak
Bekijk recept
Omgekeerde champignontaartjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept