RABARBER ONDER DE DEKEN

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat het bladerdeeeg ontdooien op een koele ondergrond en verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de stelen van de rabarber in stukjes en kook ze in weinig water in ongever 10 minuten gaar. Roer het custardpoeder los met een lepel water en voeg dit al roerend aan de rabarber toe, zodat deze licht bindt. Voeg suiker naar smaak toe. Zet 4 vuurvaste, lage kommen klaar en snijd uit het deeg cirkels die er ruim op passen. Verdeel de rabarver over de kommen en dek af met het bladerdeeg. Bestrijk het deeg met losgeklopt ei en bestrooi ruim met kaneelsuiker. Laat het deeghoedje in 15 minuten in de oveven goudbruin kleuren.

RABARBER ONDER DE DEKEN is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taartjes met groenterozen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rabarber Onder De Deken
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kip Verstopt Onder Een Deken
30-60 min -
Bekijk recept
deegwafels grootmoeder beerse
120 min Nagerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept