Reuzenchampignons Gevuld Met Tonijn

2
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de tonijn in een kom en prak de vis met een vork fijn. Schep de ui, de appel, de stukjes champignonstelen, de geraspte kaas, de kwark, peper en zout door de tonijn. Vul de champignonhoeden met het vismengsel. Zet de gevulde reuzenchampignons in een ovenschaal. Schenk een laagje bouillon in de schaal en laat de champignons in de oven in ongeveer 15 minuten gaar en lichtbruin van kleur worden. Leg de gevulde reuzenchampignons met behulp van een pannenkoekmes op twee bordjes.

Reuzenchampignons Gevuld Met Tonijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Carpaccio Van Reuzenchampignons Met Gefrituurde Bieslook
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuzenchampignons
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde Reuzenchampignons
10-20 min -
Bekijk recept
Gevulde reuzenchampignons
0 min
Bekijk recept