Beenham Met Portsaus En Gekonfijte Groenten

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de olijfolie met citroensap, suiker, peper, zout en dragon en 1 dl water en stoof de groenten hierin met deksel op de pan 20 minuten. Er moet een stroperige saus overblijven. Fruit voor de portsaus gesnipperde sjalotjes en een geperst teentje knoflook in een klontje boter. Blus dit af met port en laat het iets inkoken. Monteer de saus door er klontjes koude boter door te kloppen.

Beenham Met Portsaus En Gekonfijte Groenten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept