Braad de varkenshaasjes in 125 gram boter aan. Bestrooi het met zout en peper en bedruip het tijdens het bakken ( ongeveer een half uur)met 1 dl warm water. Laat braadjus en vlees apart afkoelen. Fruit in 20 gram boter op een laag vuur de ui goudbruin, voeg er de champignons aan toe en bak alles tot het vocht verdampt is. Voeg peper en een scheut schenkroom toe en haal van het vuur. Verwijder het gestolde vet van de braadjus en voeg water toe tot u totaal 2 1/2 dl jus hebt. Snijd het vlees in vingerdikke plakken en leg op elke plak een plakje bacon en verdeel daarover een dun laagje van het uimengsel. Beboter een vuurvaste schaal en leg het vlees er dakpansgewijs in. Maak op een laag vuur een gladde roux van 20 gram boter en 25 gram bloem. Voeg al roerend scheutje voor scheutje de jus toe en laat de saus in ca. 5 minuten gaar worden. Voeg 25 gram geraspte kaas toe. Klop de eidooier met een scheut schenkroom los, en roer dit door de saus. Klop het eiwit stijf en schep ook dit er voorzichtig door. Giet de saus over het vlees. Bestrooi het geheel met 25 gram geraspte kaas en plaats de schotel ca. 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Wanneer de bovenkant te bruin wordt ,kunt u de schotel afdekken met aluminiumfolie. Veel succes en smakelijk eten