Varkensschnitzel Met Brie

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de grill voor op de hoogste stand
  • 2 Masseer het vlees met de olie en laat het buiten de koelkast op temperatuur komen.
  • 3 Snijdt de tomaat in kleine stukjes en de lente-uitjes in ringen. Snijdt de brie in plakjes.
  • 4 Bakkerel het vlees: verwarm een (anti-aanbak) pan even voor op een hoog vuur. Zet het vuur op halve stand, leg het vlees in de pan en bakkerel het zachtjes om en om bruin en gaar (ca 5 minuten).
  • 5 Leg de schnitzel in een vuurvaste schaal, schep de tomaten en lente-uitjes op het vlees. Leg de brie erover en laat het geheel onder de hete grill snel bruin worden.

Varkensschnitzel Met Brie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenterisotto met brie en basilicumolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bbq-focaccia
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietjessalade met ui en ricotta
15 min Bijgerecht
Bekijk recept