Draadjesvlees Van Oma

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smeer het vlees in met wat zout, de peper en de mosterd en braad het aan beide zijden bruin. Voeg daarna wat water en een scheutje azijn of rode wijn toe. Je kunt in plaats van water en wijn ook enkel wijn, of een flesje ? bruin - bier gebruiken. Voeg de ui - in stukken gesneden - het laurierblaadje, de kruidnagel en een flinke schep appelstroop toe. Verkruimel tot slot de plakken ontbijtkoek boven de pan, deze geven een heerlijke smaak aan de jus en bindt het geheel. Laat het vleesmengsel stoven tot het gaar is. Dit duurt ongeveer twee uur, maar hoe langer je het laat staan op een héél zacht vuurtje hoe beter.

Draadjesvlees Van Oma is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kering van oma Vonny
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
In bier gestoofde zuurkool
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oma's groentesoep
330 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oma's gevulde appeltjes
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hollands draadjesvlees
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesisch draadjesvlees
5u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaans draadjesvlees
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Draadjesvlees
2 uur-
Bekijk recept