Rul het gehakt in een klein beetje olie op hoog vuur. Kruid het met gehaktkruiden en paprikapoeder. Verdeel het bladerdeeg over de ingevette ovenschaal. Roer tijm, knoflook en tomatenpuree door elkaar en smeer het mengsel uit over de bodem. Verdeel daarover de ui en de mais en doe bovenop het gehakt. Verdeel over het gehakt de kaas en de paprikareepjes. Klop de eieren en de slagroom met wat peper en zout. (als je een steviger substantie wil, kan je een eetlepel bloem toevoegen). Giet het mengsel over de taart en zet de shcaal in de oven tot het bladerdeeg gaar is. (ongeveer 30 minuten). Als je sneller klaar wilt zijn, kan je het bladerdeeg in de oven doen voordat je alles erop gaat smeren. Dan gaart het alvast voor terwijl je het gehakt rult en de boel snijdt. Ongeveer 15 minuten in de oven is dan voldoende. En dan nog 15 minuten met alles erin. Eetsmakelijk
Uien-gehakttaart Met Feta is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta